Sport- en Recreatie-instituut Doesburg wordt I AM SPORTS

Johan en Carla Eilers hebben hun Sport- en Recreatie-instituut Doesburg van de hand gedaan. De nieuwe eigenaren zijn Adam Mahulette en Manon Nieuwenhuis. Ze gaan verder onder de naam I AM SPORTS.

I AM SPORTS opent haar deuren aan de Looiersweg 4 op 4 september. Momenteel wordt het een en ander verbouwd. De officiële opening is op 17 september.

Wat blijft zijn de lessen Judo en Jiu Jitse. Die blijven gegeven worden door de oud-eigenaar Johan Eilers. Dat gebeurt op dinsdag en woensdag. Deze lessen zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen. Op vrijdag en zaterdag gaat Adam Mahulette deze lessen verzorgen.

Kinderoppas
Naast sportlessen biedt I AM SPORTS ook kinderoppas aan. Dat gebeurt op twee ochtenden in de week. ‘Niks staat meer in de weg om ook in de ochtenden te komen sporten’, laten de eigenaren weten op hun Facebook-pagina.

Ook de karatesport krijgt aandacht. Deze lessen worden verzorgd door Wally Keuter. Verder krijgt het sportbedrijf een nieuwe huisstijl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

Foto: Facebook I AM SPORTS

 

1 reactie

  1. Theo Houkes

    Adam en manon veel succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑