De Belgische veelschrijver Herman Brusselmans komt voor een literaire avond in december naar Doesburg. De Gasthuiskerk heeft Brusselmans vastgelegd.

Dat blijkt uit de najaarsprogrammering van de Gasthuiskerk die vandaag naar buiten is gebracht. Brusselmans treedt op 9 december om 20.00 uur op.

Romans
Brusselmans is schrijver, dichter en columnist. In 1984 schreef hij zijn eerste roman. ‘Prachtige ogen’. Daarna volgden nog zeker 45 romans. Ook acteerde hij in films en is hij regelmatig te zien op televisie.

Verder op het programma van de Gasthuiskerk zien we onder andere een stadsdebat over de linies (11 september), een veiling voor Make-A-Wish (28 september), een cabaretvoorstelling van Kiki Schippers (7 oktober) en toneel van Debby Petter (18 november).

Kaarten voor de voorstelling kosten 15 euro per persoon en kunnen hier worden besteld.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.