Sportclub Doesburg E1 kampioen

De voetballers van de E1 van Sportclub Doesburg zijn kampioen. In de uitwedstrijd tegen DVV E5 werd met een ruime overwinning het kampioenschap veilig gesteld.

 

Zaterdag 14 november speelde de E1 de uitwedstrijd tegen DVV E 5 in Duiven. Als deze wedstrijd winnend zou worden afgesloten dan kon de kampioensvlag uit. Dat moest dan ook maar gaan gebeuren. Vanaf de aftrap zag je dat de jongens zenuwachtig waren en daardoor ook slordig voetbal lieten zien.

 

Na een 1-0 achterstand herpakten de jongens zich goed en gingen ze met een 1-3 ruststand de kleedkamer in. Na de rust pakten ze de draad prima op en liepen ze vrij snel uit naar een 2-9 eindstand. Met nog 2 wedstrijden te spelen kunnen ze niet meer achterhaald worden en kon het kampioenschap gevierd gaan worden.

 

In de kleedkamer kregen de jongens een mooi kampioensshirt en werd het feest in de kantine aan de Looiersweg in Doesburg voortgezet. Hier kregen alle spelers  van de trainers en leiders Etienne Neervoort, Guido Steintjes en Armand Vree een eigen beker uitgereikt en werd er in de volle kantine (kinder)champagne gedronken en lekker taart gegeten om het mooie kampioenschap te vieren.

 

De kampioenen van de E1 zijn: Joey, Guus, Patrick (afwezig),Milan Schierboom, Tijn, Fayzal, Jip, Karahan en Milan Vree. Na de winterstop gaan de jongen het in de tweede klasse proberen.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

4 reacties

 1. henk beijen

  Jongens van harte.

 2. Armand Vree

  Gefeliciteerd Toppers!!

 3. José Pelgrom

  KAMPIOENEN het was een feest om er bij te zijn ?

 4. Armand Vree

  En na de winterstop in de tweede klasse is het ook zeeeeeeer goed gegaan!
  Zo goed zelfs dat ze ook daar KAMPIOEN zijn geworden!
  Hulde voor de kanjers van Sportclub Doesburg E1 ! ! !
  Na de winterstop gaan de mannen het op het grote veld doen!
  GEFELICITEERD MANNEN ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑