SC Doesburg verlengt contract met hoofdtrainer Rob Jansen

Het bestuur van Sportclub Doesburg heeft op woensdag 26 februari 2014 het contract met hoofdtrainer Rob Jansen met een jaar verlengd. Na voorbesprekingen met de voltallige begeleidingsstaf van het 1e elftal werd de verlengde samenwerking in de kantine van Sportclub Doesburg officieel bekrachtigd door voorzitter Wim Egbertzen.

 

Helmuth Lenting en Rodney Hartgers zullen ook het komende seizoen de hoofdtrainer assisteren bij trainingen en wedstrijden. Leider Jos Trentelman, verzorger Harrie van Ussen, grensrechter Appie van der Beek en keeperstrainer Ruben Stuart blijven tevens aan het talentvolle jonge team van Sportclub Doesburg verbonden.

 

De voorzitter sprak namens het bestuur nogmaals de waardering uit voor de prima samenwerking en geboekte resultaten in de afgelopen anderhalf jaar. En het vertrouwen dat ondanks de wat mindere periode na de winterstop de opgaande lijn weer opgepakt gaat worden.

Sportclub Doesburg

1 reactie

  1. Appie van der Beek

    Rob, Helmuth en Rodney proficiat en top dat we met zijn allen Rood Blauw weer op de kaart zetten. Sportclub Doesburg meer dan een club. Stapje vor stapje je doel bereiken wat kan er mooier zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑