Sportclub Doesburg heeft in het belangrijke duel tegen concurrent laagvlieger SHE met 2-3 verloren. Het winnende doelpunt van de gasten viel diep in blessuretijd. De teleurstelling was groot na afloop voor het team van interim coach Ralph Hartgers.


Doesburg begon het duel sterk. Na zestien minuten was het Denis Velthuis die na een voorzet van Wesley Willems de bal in een keer op de schoen nam, 1-0. SHE zette vervolgens aan en kwam in de 26ste minuut gelijk.


Na de gelijkmaker zette Doesburg aan, maar kwam voor de pauze niet meer tot score. Na rust zette SHE aan, maar kwam niet tot kansen. Totdat de gasten in de 81ste minuut scorrden, 1-2. Sportclub Doesburg kwam na een goed genomen vrije trap van Wesley Willems toch nog gelijk, 2-2.


Terwijl Doesburg op zoek ging naar de winnende treffer, viel het doelpunt aan de andere kant. In de 97ste minuut scoorde SHE tegen de verhouding in 2-3. De teleurstelling was dan ook groot na afloop bij de roodblauwe formatie van Ralph Hartgers.


Donderdagavond aanstaande kan Doesburg op jacht naar de vierde overwinning van het seizoen. Dan speelt het thuis tegen VVL, de nummer vier in 6C.