Op 24 en 25 juli 2010 staat de jaarlijkse Rommelmarkt en Fancy Fair van Camping Het Zwarte Schaar weer op het programma. Vorig jaar werd de rommelmarkt uitgebreid met een zogeheten hobbygedeelte. Dit om nog meer aan onze bezoekers te kunnen bieden. Volgens Arno en Mieke Kloos van Camping Het Zwarte Schaar was dit een groot succes.


Daarom maken de beheerders van camping Het Zwarte Schaar kenbaar dat het nog mogelijk is om een marktkraam te huren om zo af te komen van tweede hands kleding, sieraden, bloemstukjes of andere spullen.


De Rommelmarkt trekt jaarlijks vele bezoekers uit Doesburg en de regio. Tijdens de komende editie op 24 en 25 juli is er van alles te doen voor jong en oud zoals Rad van Fortuin, Oud Hollandse spelen, Kinderattracties, Springkussen met als hoogtepunt de jaarlijkse verloting met mooie prijzen. De trekking zal plaats vinden op zondag middag om ongeveer 17.00 uur.


Belangstellenden die een marktkraam willen huren kunnen informatie aanvragen via 0313 – 473 128 of  info@zwarteschaar.nl. De Rommelmarkt gaat zowel op 24 als op 25 juli om 09.30 uur van start.