Stadshotel Doesburg opent op donderdag 3 maart haar deuren. Daarmee komt een eigen van een paar maanden sluiting van het logiesbedrijf aan de IJssel. Het hotel heeft een nieuwe eigenaar en een nieuwe bedrijfsnaam.
Sinds de sleuteloverdracht begin januari heeft de nieuwe eigenaar Joost Smeltink de zaak flink verbouwd. Het restaurant heeft een geheel nieuw interieur gekregen en een nieuw keukenteam heeft gewerkt aan het samenstellen van de menukaart.
Deze menukaart bevat toegankelijke gerechten met verfijnde en herkenbare smaken. Zo zien we op de kaart onder andere een tartaar van gerookte zalmforel, salade van biet met geroosterde pompoen en geitenkaas en zeewolf met gekarameliseerde seizoensgroenten en een parelcouscous. Voor kinderen is er een kinderdiner met hamburger of kibbeling met frietjes.
Naast lunch en diner is het restaurant ook geopend voor een goed kop koffie of een borrel. Daarnaast heeft het hotelbedrijf vergaderfaciliteiten voor de zakelijke gast. Hotelkamers zijn er te boeken vanaf 58 euro.
Verder is er een Paasarrangement dat bestaat uit ontvangst met koffie of thee en Paaseitjes, twee overnachtingen en twee maal een uitgebreid Paasontbijt, en een driegangendiner op de dag van aankomst.
Inwoners van Doesburg worden uitgenodigd om op donderdag 3 maart een kijkje te komen nemen in het nieuwe bedrijf, dat doorgaat als Stadshotel Doesburg. Eigenaar Joost Smeltink wordt ondersteund door bedrijfsleider Rik Hendriks.
Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburg, Rootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De Liefde, Hillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg, Slaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.
Heel fijn dat deze zaak weer open gaat en dat het heel goed gaat lopen en dat er maar veel personeel mag komen werken.