Only for Men is Doesburg houdt op 19 en 20 maart het ‘We Love Women Weekend’. Tijdens dit weekend staat de vrouw centraal bij het Mensperience aan de Barend Ubbinkweg. Tijdens deze speciale vrouwendagen kunnen de mannen indruk maken op hun vrouwelijke partner.

Wederom worden er tijdens het We Love Women Weekend – speciaal voor haar – allerlei activiteiten georganiseerd. Er zullen inspirerende fashiontips & trends te zien zijn en een aantal modeshows voor zowel de man en vrouw. Ook zijn er diverse stands van lokale bedrijven en grote merken met sieraden, tassen, kleding en nog veel meer.

Tijdens het We Love Women Weekend zijn er onder meer mooie producten van Door Mode, Denham, Calvin Klein Underwear, Ans Koster, Your Wish List, Kadoes, SY Bracelets, Hillenaar Optiek, La Souris scooters, Big Rivers, Wednesday Whisky en Designverkoop.com.

Ook de andere deelnemers aan het event zullen de bezoekers verrassen met aanbiedingen, variërend van gratis adviezen tot hoge kortingen. Zo kunnen dames armbanden op maat laten maken bij Pig & Hen, zich laten adviseren over ontharingsmethodes bij Be-Smooth, hairextensions laten zetten bij De Beautyfabriek en inspiratie opdoen bij de kappersshow van Bennies Barbershop.

Om het feest compleet te maken is er een wijnbar van Vinos i Cavas, zorgen Ongeremd Stijlvol en Willem Kien voor het entertainment en zal Brasserie de Boerderij heerlijke oesters serveren.

Daarnaast worden er tijdens het We Love Women Weekend nog eens op verschillende momenten mooie prijzen van de deelnemers en merken verloot. ‘Zo verloten wij onder meer een exclusief VIP-arrangement van Burgers Zoo. En om het evenement goed af te sluiten krijgt iedere vrouw een goedgevulde goodiebag mee naar huis’, aldus Frank Corbeek van Only for Men.

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving. Met de nieuwe Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.