Stadsmanager Bart van Rooij kondigt vertrek aan

Doesburg moet op zoek naar een nieuwe stadsmanager. Bart van Rooij vertrekt per 1 januari 2014 zijn functie als stadsmanager van Doesburg neer. Van Rooij heeft zijn vertrek aangekondigd een persbijeenkomst maandagmiddag.

 

Van Rooij vindt het na vijf jaar mooi geweest. ‘Je moet nooit te lang blijven zitten. Na ruim vijf jaar voel ik dat het moment om te vertrekken nadert. Ik wil het een beetje rustiger aan doen en heb nog een paar bestuurlijke nevenactiviteiten. Er is de afgelopen vijf jaar best veel bereikt’, aldus Van Rooij, die bekend staat als bruggenbouwer en bij veel activiteiten en bijeenkomsten zijn gezicht laat zien.

 

Over de opvolging van Van Rooij en de toekomst van Stadsmanagement in Doesburg is op dit moment nog geen zekerheid. Voorzitter van de Stichting Stadsmanagement, Jan Strating, voert gesprekken over de haalbaarheid en financierbaarheid van de nieuwe visie, structuur, taken en bevoegdheden van Stichting Stadsmanagement en de nieuwe stadsmanager.

 

Het bestuur van Stichting Stadsmanagement is momenteel druk doende een beleids- en structuurvisie te ontwikkelen. Aan de hand van deze visie wordt gekeken naar draagvlak en financiering. Meer duidelijkheid hierover wordt na de zomer verwacht.

 

1 reactie

 1. desiree kester

  Hi Bart,

  UIteraard jammer dat je vertrekt, en hierbij wensen wij jou en jouw familie nog veel mooie en gezonde jaren toe!
  Dank voor jouw enorme inzet.
  Wellicht treffen we elkaar nog eens in Steenderen….It’s a small world…..
  groet
  hans & desiree

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑