Stadspromotor Niels Weijers kondigt vertrekt aan

Niels Weijers stopt als stadspromotor van Doesburg. Weijers vertrekt per 1 september en gaat een andere functie vervullen bij Achterhoek Toerisme, de stichting die de functie van stadspromotor voor Doesburg uitvoert.

Weijers kondigt zijn vertrek aan op LinkedIn. Hij meldt: ‘Na bijna 4,5 jaar vanuit Achterhoek Toerisme de rol van stadspromotor van Doesburg te hebben vervuld, ga ik per 1 september mijn werkzaamheden overdragen aan mijn collega Harry van den Broek’.

Weijers vervolgt: ‘Trots kijk ik terug naar afgelopen jaren, waarbij Doesburg zich meer en meer heeft ontwikkeld tot een aantrekkelijke toeristische bestemming’.

Harry van den Broek is volgens LinkedIn sinds januari 2019 ‘Regio- en Projectcoördinator bij Achterhoek Toerisme’. Daarvoor werkte hij ruim een jaar voor de VVV van de Gemeente Montferland.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Wie gaat deze opvolgen?

 2. Richard Kok

  @Frans
  Dat is Harry van den Broek. Staat in het artikel.

 3. Coen Hartjes

  Grote opruiming gemeentehuis ?

 4. Charles Groenendijk

  Ik ken Niels als een zeer bevlogen en gepassioneerd collega en hij heeft zijn rol als stadspromotor (of moet ik zeggen stadsmarketeer) meer dan waar gemaakt! De nieuwe ideeën om binnen- en buitenlandse toeristen aan te trekken naar de stad en het verblijf vermakelijk te maken, bleven maar komen uit die magische hoge hoed. En wat een uitwerking heeft dat gehad en blijft het hebben. Het ga je heel erg goed Niels en ik ben ervan overtuigd dat je in je nieuwe uitdagende functie wederom het hoogste rendement zal gaan halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑