De startdatum voor ‘Doesburg maakt Stappen’ is verschoven naar 29 april om deelnemers iets meer gelegenheid te geven om zich in te schrijven. Er heeft zich inmiddels al een grote groep deelnemers aangemeld die de virtuele reis van Doesburg naar Parijs gaan lopen. Er zijn ook al diverse organisaties die zich als partner hebben aangemeld. Dit aantal zal de komende tijd nog flink groeien is de verwachting. ‘Doesburg maakt Stappen’ is bedoeld voor iedereen die in Doesburg woont, werkt of naar school gaat en die op een leuke en uitdagende manier iets aan beweging wil doen.

 

De startbijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 29 april vanaf 19.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis in Doesburg: Op deze bijeenkomst kunnen deelnemers hun stappenteller ophalen, uitleg krijgen en hebben ze de mogelijkheid om een bodyscan te doen. Daarnaast kunnen belangstellenden informatie krijgen en zich inschrijven. Kosten voor deelname aan ‘Doesburg Maakt Stappen’ inclusief, bodyscan, Passo spel, programma en stappenteller bedragen 12,50 euro.

 

Deelnemers gaan de uitdaging aan om dagelijks 10.000 stappen te zetten en in 12 weken virtueel naar Parijs te lopen en kunnen gebruik maken van een exclusief activiteitenprogramma. Verschillende organisaties zijn partner van ‘Doesburg maakt Stappen’, waaronder gymnastiekvereniging Unitas, De Beweegpraktijk, Plus Fit, Running Therapie Doesburg, zwembad Den Helder, Astrid’s Aerobics & Fitness-studio, Liama Yoga | Dans | Danstherapie, Gymvereniging Vitaal Doesburg en voedingsdeskundige Sandra van Veen. Deze partners zullen in de 12 weken van het programma Doesburg maakt Stappen verschillende activiteiten organiseren. Iedere (sport)organisatie in Doesburg wordt van harte uitgenodigd om een activiteit aan het programma toe te voegen.

 

Informatie is te vinden op: www.sportenindoesburg.nl, klik op activiteiten en dan op de button van ‘Doesburg Maakt Stappen’. Direct inschrijven kan via de site www.doesburgmaaktstappen.nl