Stekker uit jongerensite Jongindoesburg.nl

De gemeente Doesburg trekt de stekker uit www.jongindoesburg.nl, een website gericht op Doesburgse jongeren tot 23 jaar. Reden is dat de website te weinig bezoekers trekt. Jongindoesburg.nl werd vorig jaar april gelanceerd en moet dus binnen een jaar alweer op zwart.


Exacte cijfers over de site kan wethouder Willem Bouman niet geven maar op basis wat de jongeren melden blijkt de site niet aan te slaan bij de doelgroep, zo staat te lezen in De Gelderlander.


Jongindoesburg.nl is een site waarbij diverse interesses van jongeren worden besproken zoals school, sport, uitgaan en seksualiteit. Veel van de content op de site komt niet uit Doesburg. De site maakt onderdeel uit van meerdere soortgelijke site waar de content over wordt verdeeld. De unieke Doesburgse content is daardoor minimaal. Dit vormt mogelijk de oorzaak van het falen van de jongerensite.


Jongindoesburg.nl werd nog geen jaar geleden met veel bombarie gelanceerd in jongerencentrum 0313. Getrainde medewerkers zouden het lokale deel van de site bijhouden, zo werd op 29 april bij de lancering bekendgemaakt. Nu, nog geen tien maanden later, blijkt de site te zijn geflopt.


Zie ook
Jongeren in Doesburg hebben eigen website

1 reactie

  1. Robert Slotboom

    Als getrainde medewerkers het lokale deel van de site zouden bijhouden en de unieke Doesburgse content minimaal is dan is het misschien slimmer om daar eerst eens naar te kijken alvorens het hele project te schappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑