De Gasthuiskerk in Doesburg is in de race voor de verkiezing ‘Meest Gastvrije Theater’. Er kan voor deze landelijke prijs gestemd worden via internet.

Tot en met 15 juli is het mogelijk om je stem uit te brengen. De criteria bij het stemmen zijn: aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het theater, prijsniveau, sfeer en uistraling, zitcomfort en zicht op het podium.

Er kan worden gestemd via deze link.

De theaterverkiezing is voor alle theaters in Nederland. Er worden prijzen uitgedeeld de categorieën: grote stad, grote gemeente, middelgrote gemeente en kleine gemeente.

De Gasthuiskerk is jaren geleden omgebouwd tot een eigentijdse locatie in een sfeervolle kerk. In de evenementenkerk vinden lezingen en optredens plaats van nationale en internationale artiesten, acteurs en cabaretiers.

>> NU STEMMEN <<

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS