Stepteam Doesburg houdt zaterdag 6 april een steptocht in de omgeving van Doesburg. Deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 15, 25 of 50 kilometer. De steptocht is voor jong en oud en het gaat om een leuke, afwisselende tocht door de omgeving van Doesburg.

 

Dat laat Menanynke Hulshof, voorzitter Stepteam Doesburg, weten. Volgens Hulshof is de 15 kilometertocht voor iedereen te doen, vereist de 25 kilometertocht een redelijke basisconditie en is de tocht van 50 kilometers voor de ‘diehards’.

 

‘We nodigen je uit voor de Achterhoek steptocht. Afwisselende route door de mooie Achterhoek langs de IJssel, door weilanden en bossen. Er is EHBO aanwezig en er is een drink- /eet pauze onderweg . We adviseren het dragen van een helm. Minimaal 1 werkende rem op de step is verplicht bij deze tocht’, aldus Hulshof.

 

De vertrektijd van de tochten is om 10.00 uur. De meldtafel is open vanaf 09.15 uur. De exacte start- en finishadres, waar ook douches en kleedruimtes aanwezig zijn, volgen nog. Wie geen step heeft, kan deze huren voor 12,50 euro per persoon.