Stichting Duurzaam Doesburg van start


In Doesburg wordt gestreefd naar het ontwikkelen van nieuwe duurzame initiatieven. Daarom is de Stichting Duurzaam Doesburg in het leven geroepen. De stichting hecht daarbij veel waarde aan de support van de overheid.


De ‘denktank’ van Stichting Duurzaam Doesburg bestaat uit de heren G. Roelofsen, M. Meijer, H. Otten en P. Nagtegaal. Zij houden zich de komende periode bezig met de contouren van de stichting.


De stichting streeft naar ontwikkeling van nieuwe duurzame initiatieven, waarbij ook steun van de overheid gewenst is. De stichting werd gelanceerd tijdens de officiele opening van de zonne-energie opwekkingscentrale van Rotra. Deze opwekkingscentrale werd geopend door burgemeester Kees Luesink.


Zie ook
Zonne-energie opwekkingscentrale Rotra officieel geopend

2 reacties

  1. Kees van Immerzeel

    Goed om te merken dat er lokale initiatieven zijn op dit terrein. Het is denk ik van belang dat in de stadsvisie die nu op het gemeentehuis wordt gemaakt, ook een duurzaam Doesburg wordt geschetst.

  2. Gert-Jan

    Aan den lijve ondervonden hoe er door de overheid omgegaan wordt met particulier initiatief m.n. het gedurende de realisatie van het project wijzigen van de regeltjes (subsidie) en de heisa die je daarna hebt om je recht te halen en krijgen. Al met al werden mijn 36 zonnepanelen netto flink wat duurder. Ik ondersteun het initiatief van harte en de gemeente Doesburg kennende zal er zeker een luisterend oor gevonden worden. Rotra is een mooi voorbeeld, net als de waterkrachtcentrale die in de Oude IJssel gaat komen.
    Succes aan de “denktank” toegewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑