Breedtesport Doesburg houdt een straattennistoernooi voor leerlingen van groep 3 tot en met 8 van de Doesburgse basisscholen. De toernooien worden gehouden op de schoolpleinen van de Anne Frankschool, De Wetelaar, Horizon Stad en Horizon Ooi.

 

De toernooien zijn op het schoolplein van:

·       Anne Frankschool                   23 juni om 14.30 uur;

·       Wetelaar                                    24 juni om 14.00 uur;

·       Horizon Stad                             25 juni om 14.00 uur;

·       Horizon Ooi                               26 juni om 14.00 uur.

 

Het straattennistoernooi wordt in verschillende leeftijdscategorieën gehouden. Leerlingen hoeven zich niet in te schrijven en kunnen zich aanmelden op de dag zelf. Door mee te doen, maken leerlingen kennis met de tennissport. Voor ze de baan op worden gestuurd, leren ze de basisbeginselen van tennis tijdens de gymles.

 

Na de toernooien wordt een finale gehouden bij Tennisvereniging Doesburg 2002. Samen met de lessen kan zo ook de verenging zich presenteren en weten de leerlingen waar ze moeten zijn als ze vaker willen tennissen. De finale zal op 1 juli van 15.00 uur tot 17.00 uur plaatsvinden.  

 

Om op de hoogte te blijven van activiteiten georganiseerd door Breedtesport Doesburg kun je kijken op www.sportenindoesburg.nl of volg Breedtesport Doesburg op Twitter via https://twitter.com/breedtesport