Enkele derdejaars studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zijn aanwezig tijdens de eerstvolgende OpenCoffee Doesburg, die op woensdag 1 april wordt gehouden. De studenten willen graag in gesprek komen met ondernemers en ondernemende Doesburgers.

 

De deuren van Gasthuis du Soleil, de vaste plek van OpenCoffee Doesburg, gaan woensdag 1 april om 08.30 uur open. Onder het genot van een kop koffie kunnen ondernemers en ondernemende Doesburgers elkaar bijpraten en kijken of ze wat voor elkaar kunnen betekenen.

 

‘Er zullen ook wat derdejaars HAN-studenten langskomen die zich een half jaar lang bezighouden met ondernemerschap en dus ook ondernemers moeten gaan ontmoeten en waar kan dat beter als bij een OpenCoffee’, aldus initiator Jan Strating van OpenCoffee Doesburg.

 

De netwerkbijeenkomst op 1 april betekent alweer de 51ste editie van OpenCoffee Doesburg. Tijdens het vorige, jubileumevent werden de aanwezigen gevraagd naar hun mening over OpenCoffee Doesburg. Uit de enquête kwam naar voren dat de huidige opzet volstaat. Wel denkt de organisatie aan het houden van kwartaalborrels of het uitnodigen van sprekers over actuele ondernemersthema’s. Verwacht wordt dat na de zomer hierover mee bekend is.