Succesvol Ubbink Jeugdkamp 2013 bij Sportclub Doesburg

Sportclub Doesburg hield afgelopen weekend het het Ubbink Jeugdkamp 2013 op het sportcomplex van de voetbalvereniging. Met 40 deelnemende kinderen was het kamp wederom een groot succes, zo laat de organisatie weten.

 

Alle F-teams en de E2 van SC Doesburg verzamelden zich afgelopen zaterdag om 13.00 uur op het Sportpark aan de Oranjesingel. De kinderen werden in 5 teams verdeeld en gingen allerlei opdrachten doen. Eerst moest er natuurlijk gevoetbald worden.

 

Daarna was zwembad Den Helder helemaal alleen voor de deelnemers van het Ubbink Jeugdkamp afgehuurd. Dolle pret natuurlijk. Nadat er een hapje was gegeten, ging het programma verder met een bingo en een quiz. Tot slot was er een speurtocht over de batterijen in het donker. Nog even marshmallows eten en toen was het de hoogste tijd om naar bed te gaan.

 

De volgende ochtend is er samen ontbeten en was de prijsuitreiking. Niet één team was winnaar maar alle kinderen waren winnaars. Iedereen kreeg een medaille en een Ubbink oranjefluit. Moe maar voldaan werden de kinderen weer opgehaald door hun ouders.

kampweekend

2 reacties

 1. Fabian van der Beek

  wat een topkamp…
  groetjes een vermoeide begeleider!!

 2. Armand Vree (Doesburg)

  Op naar volgend jaar!
  Op naar weer een succes kamp!
  Organisatie bedankt!
  Ubbink bedankt!
  Groeten een getrainde begeleider!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑