Team Levensboeken Doesburg roept (amateur)schrijvers uit Doesburg op om deel te nemen aan de nieuwe cursus “Levensboeken schrijven”. De cursus vindt elke twee weken plaats in de Buurtacademie, van 19.30 tot 21.30 uur, vanaf 17 oktober 2013 tot en met 10 december 2013, daarna eens per maand. Einddatum: 17 april 2014.

 

Oudere mensen beschikken vaak over een schat aan verhalen die ze graag willen delen met bijvoorbeeld hun nageslacht. In januari 2013 besloot de Buurtacademie Doesburg om deze mensen de mogelijkheid te bieden hun levensgeschiedenis in boekvorm te laten uitkomen.

 

Inmiddels is een handvol schrijvers en vertellers druk doende om vorm te geven aan de eerste persoonlijke levensverhalen. Omdat tijdens de voorgaande cursus is gebleken dat sommige deelnemers de behoefte hebben om zelf hun verhaal op te schrijven, zal in deze cursus tevens aandacht worden besteed aan het thema: autobiografie.

 

Wilt u ook graag een (auto)biografie schrijven, stuur dan een e-mail of bel met de coördinator Levensboeken Doesburg: Truus van der Wouden. Telefoon: 0313 484 831, E-mail: levensboekendoesburg@gmail.com

 

Team Levensboeken Doesburg is een onderdeel van de Taalwerkplaats Doesburg. Taalwerkplaats Doesburg is een onderdeel van de Buurtacademie Doesburg.