Breedtesport Doesburg en jongerencentrum 0313 bieden basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingsactiviteiten van sport- en creatieve organisaties. Om de start in te luiden wordt een tekenwedstrijd georganiseerd. De winnaar wint een middag zwemmen in zwembad Den Helder met de hele klas.

 

Kinderen dienen vóór 3 oktober 12.00 uur een mooie sport-/kunsttekening (in de lengte) bij hun meester of juf in te leveren. Van elke school komt een tekening op de website www.actiefingelderland te staan. Hier kan vervolgens gestemd worden.

 

De tekening van de uiteindelijke winnaar komt op de voorkant van het Sjors Scholenboekje te staan. Bovendien wint de maker van de tekening een middag zwemmen in zwembad Den Helder met de hele klas. Bij het inleveren van de tekening dient naam, leeftijd, school en groep vermeld te worden.

 

Sjors Sportief

Met Sjors Sportief brengt Breedtesport Doesburg kinderen in beweging. Het doel is om kinderen met plezier meer te laten bewegen en sociale vaardigheden te laten opdoen. Hierdoor groeien zij uit tot gezonde en sociale mensen. Het project is een daverend succes in Doesburg.

 

Creatief

Kinderen kunnen bij Sjors creatief op laagdrempelige wijze kennismaken met onder andere handvaardigheid, striptekenen, fotografie, muziek of schilderen. De organisatie van Sjors Creatief ligt bij Jongerencentrum 0313. Het inschrijven voor zowel sport- als creatieve cursussen kan op www.actiefingelderland.nl.

 

Aanbieden

Wilt u als organisatie een kennismakingsactiviteit aanbieden neem dan contact op met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg om extra informatie te ontvangen. Organisaties dienen voor 15 oktober 2014 hun aanbod via de website www.actiefingelderland.nl aangeboden te hebben zodat het in het Sjors Scholenboekje geplaatst kan worden.

 

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Breedtesport Doesburg via www.sportenindoesburg.nl, info@sportenindoesburg.nl of 06 – 51 200 695