Tentoonstelling ‘Onzeker Bestaan’ in november in Doesburg

FNV Lokaal West-Achterhoek houdt van 1 tot en met 11 november een tentoonstelling in De Linie 4a in Doesburg. De tentoostelling heet ‘Onzeker Bestaan’ en gaat over mensen die hard moeten werken voor een karig inkomen. Burgemeester Kees Luesink van Doesburg zal de tentoonstelling officieel openen.


‘Nooit in de geschiedenis waren we zo rijk als nu. Maar niet iedereen profiteert daarvan mee. Honderdduizenden werknemers sprokkelen met hard werken een karig inkomen bij elkaar. De tentoonstelling geeft deze mensen een gezicht, in woord en beeld’, zo laat FNV Lokaal West-Achterhoek weten.


De officiele opening van de tentoonstelling door burgemeester Luesink vindt plaats op 1 november om 19.30 uur. De tentoonstelling loopt tot en met 11 november. Op 5 november is er van 10.00 tot 14.00 uur een banenmarkt in de Buurtacademie, gevestigd in De Linie 4a in Doesburg.


1 reactie

  1. harry Dijkstra

    Dit is een prima initiatief. De crisis veroorzaakt dat veel mensen moeilijk in hun onderhoud kunnen voorzien, omdat er geen of slecht betaald werk is. Nederland is koploper vwb flexibele baantjes = 35% van de werkende bevolking. Dus er op af, laat je informeren en spreek in voor verbeteringen in de belabberde situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑