Voor de tweede keer op rij is Ter Steeg Lederwaren winnaar geworden van de Storytelling Award in de categorie Leather and Shoes. Eigenaar Hans ter Steeg kreeg de prijs uitgereikt tijdens de grootste modebeurs van Nederland.

Kennis van producten is van groot belang voor de detailhandel om de concurrentie met webshops aan te kunnen. Dat is het idee achter deze vakprijs, waarbij kennis van de ondernemer wordt beloond.

Jaarlijks reikt Goodsbrandz in samenwerking met INretail en Mystery Review de Storytelling Awards uit. Mystery Review was verantwoordelijk voor de onafhankelijke beoordeling van de genomineerde retailers en verzorgen voor alle winnaars een uitgebreid rapport.

Na een online stemronde zijn de genomineerden de afgelopen weken door mystery shoppers van Mystery Review bezocht en beoordeeld. De genomineerde retailers zijn met name getest op productkennis, kwaliteit en serviceniveau. Daarnaast is er expliciet gekeken naar het ontvangst, klantvriendelijkheid en algeheel gevoel van gastvrijheid in de winkel.

Net als vorig jaar mag Ter Steeg Lederwaren zich weer de beste van Nederland noemen in de categorie Leather and Shoes. ‘We zijn er erg trots op dat we deze prijs weer hebben mogen winnen’, aldus eigenaar Hans ter Steeg.

De jury is lovend over Ter Steeg Lederwaren. Enkele citaten uit het juryrapport: ‘Bij binnenkomst kom ik ogen tekort. Ik kijk rond met een WOW gevoel. De medewerker neemt de tijd om mee te denken met de klant. De fantastische uitstraling van de winkel met de enorme diversiteit aan tassen is geweldig. De medewerker is erg vriendelijk en klantgericht. De productkennis en achtergrondinformatie van de tassen weet de medewerker heel goed te verwoorden’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.