Doe’s Zon nieuwe zonnestudio in Doesburg. De zonnestudio is een initiatief van Tess Neervoort en gevestigd in de Helmichstraat in de binnenstad.

De jonge onderneemster is ook eigenaresse van Escape Room Tot Slot, ook gevestigd in de Helmichstraat. Doe’s Zon is gevestigd op 4b. De escaperoom op 4A.

Bij Doe ’s Zon zonnestudio kun je gebruik maken van de Ergoline Prestige 1400, de Ergoline Affinity 990 en de Luxura Intensive X7 zonnebanken. Deze zonnebanken voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met betrekking tot veiligheid en comfort.

Doe’s Zon heeft op 31 oktober de deuren geopend en het loopt goed. ‘Ik heb ontzettend veel enthousiaste reacties ontvangen. Juist in deze tijd heeft de mens behoefte aan een ontspanmomentje. Een uitje om wat vitamine D op te doen en te genieten van de warmte op je lichaam is dan een goed moment om even te ontspannen’, aldus Tess.

Hygiëne
De zonnestudio is ingericht voor onbemand gebruik van de zonnebanken, maar dat is nu onmogelijk. Tess: ‘Hygiëne staat hoog in het vaandel. De gehele zonneruimte wordt na een bezoek grondig schoongemaakt, inclusief contactpunten zoals deurklinken, om de kans op besmetting te minimaliseren. In de toekomst zal de zonnestudio zowel bemande als onbemande uren aanbieden’.

Als de zonnestudio in de toekomst onbemand is te bezoeken, dan wordt gewerkt met een tag. Die geeft toegang tot de zonnestudio en een zonnebank. Na gebruik wordt er een tegoed op de tag afgeschreven.

Doe’s Zon is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 18.00 tot 21.00 uur, en op zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur en op zondag van 13.00 tot 15.30 uur. Maandag en vrijdag is Doe’s Zon gesloten. Voor alle zonnebanken geldt dat een behandeling van 10 minuten 10 euro kost, van 14 minuten 12 euro en van 18 minuten 14 euro. Doe’s Zon biedt ook zonnecosmetica aan zoals verschillende lotions.

Openingsactie
Momenteel is er een openingsactie. Wie zich voor 30 november inschrijft, ontvangt na 5 afspraken de 6e gratis. Voorwaarde is dat alle afspraken voor 31 januari 2021 gepland moeten zijn.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China