Snoepmaker Wilfred Hoed start computeronderneming

Wilfred Hoed van Lekkers2Go is een computerwinkel gestart. De zaak, genaamd MaWi ict, runt hij samen met Maico Hubers en is gevestigd in de snoepwinkel in de Kerkstraat. Vanwege de coronamaatregelen ligt de suikerbakkerij achter in de snoepwinkel al geruime tijd stil.

De suikerbakkerij staat al het hele jaar stil, meldt Hanneke Hoed van Lekkers2Go. ‘Er worden geen demonstraties gegeven van ambachtelijk snoep maken, er zijn geen evenementen en er zijn weinig toeristen. Waar een deur dicht gaat, gaat een andere open’, laat Hanneke weten.

‘Nu was Wilfred al een nieuwe onderneming begonnen samen met Maico Hubers, genaamd MaWi ict. Zij bedienen zowel de zakelijke als particuliere markt voor verkoop en onderhoud van computernetwerken, hardware/software, bouw en onderhoud van websites en webshops, en de verkoop van nieuwe en gebruikte computerapparatuur. Deze nieuwe onderneming is bij Lekkers2GO in de Kerkstraat ingetrokken in de ruimte van de Suikerbakkerij. De loop zit er al goed in’.

De snoepwinkel zoals we Lekkers2Go kennen, blijft bestaan. Alleen zijn de ambachtelijke snoepmachines vervangen voor moderne computermachines. Hanneke: ‘We hebben gemerkt dat er in Doesburg behoefte is aan een punt waar je 6 dagen in de week kunt binnenlopen met vragen of problemen over je pc. Zeker in deze tijd waarin veel thuis wordt gewerkt, neemt de vraag naar computers en oplossingen toe’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Suc6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑