Ondernemen in coronatijd. Hoe gaat het met Doesburgse ondernemers en hoe passen ze zich aan deze bijzondere tijd aan. De komende tijd komen ondernemers hier op DoesburgDirect aan het woord. Het woord is vandaag aan Manon Nieuwenhuis en Adam Mahulette van I AM Sports.

Hoe gaat het met jullie?
Op dit moment voelen wij ons vooral dankbaar dat we met de benodigde maatregelen open mogen blijven. Wij beseffen ons heel goed dat wij als zzp’er ons enorm gelukkig mogen prijzen dat onze sportschool open mag. We leven dan ook erg mee met alle andere ondernemingen die nu noodgedwongen dicht zitten.

Elke nieuwe persconferentie is uiteraard spannend. Wat vragen de nieuwe maatregelen van ons ondernemerschap? We proberen steeds te blijven anticiperen en nieuwe kansen te creëren. Het is algemeen bekend dat sporten en bewegen de gezondheid en de weerstand bevorderd. Iets wat nu uiteraard extra belangrijk is.

Ook toen we verplicht dicht moesten, zijn we blijven proberen om mensen in beweging te houden. Het uitlenen van materiaal, thuislessen en hardlooproutes met leuke oefeningen tussendoor, we hebben het allemaal aangeboden.

Nu mogen we gelukkig open, met maatregelen. We willen al onze leden bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit. Doordat jullie blijven komen en jullie je netjes aan de maatregelen houden, kunnen wij open blijven. Open of dicht, wij staan voor jullie klaar!

Wat betekenen de huidige coronamaatregelen voor jouw business?
Al sinds het begin van de maatregelen zijn wij creatief geweest. We zijn constant in beweging gebleven om onze leden toch aan het sporten te houden. Niet alleen zij, maar ook wij zijn bezig gebleven.

In de periode dat het gebouw dicht moest, hebben we de kans gegrepen om onze kleedruimtes en douches te verbouwen. We hebben al heel wat verschillende maatregelen doorgevoerd: alleen kinderen onder de 13 jaar mogen wel sporten, alleen buiten sporten, toch weer naar binnen, anderhalve meter binnen garanderen, minder mensen in een les, je verplicht opgeven, al het materiaal blijven desinfecteren, wel omkleden en douchen, niet omkleden en douchen, horecagedeelte dicht en lessen die via Zoom moeten worden gegeven. We blijven ons constant aanpassen. Al die verschillende maatregelen vragen veel van onze creativiteit, maar houden ons ook scherp.

Het is mooi om te zien dat onze leden met ons mee bewegen. Het was hartverwarmend om te merken dat veel van onze leden niet gebruik wilden maken van onze compensatieregeling, puur om ons te steunen in deze lastige tijden. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

Ben je na dit verhaal ook gemotiveerd om te sporten, maar mag je nu bijvoorbeeld je teamsport niet uitoefenen, of wil je geen langdurig abonnement? Kom dan eens langs.
Op dit moment bieden we ook een week- en maandabonnement aan. Zonder ergens aan vast te zitten kan je tijdens de corona periode komen sporten. Een proefles is altijd mogelijk!

Wat doe je in deze tijd om fit en geïnspireerd te blijven, zodat je jouw bedrijf nog beter kunt runnen?
Wij blijven zelf in beweging door met onze kinderen een eind te wandelen of te fietsen. Lekker buiten in de natuur. Een filmpje op zijn tijd met het hele gezin zorgt ook voor de nodige ontspanning.

Meer weten over I AM Sports, kijk dan op www.iam-sports.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China