De eerste informatieavond over het werven van meer vrijwilligers bij The Phantoms was een groot succes. Maar liefst negen ouders werden vrijwilliger. Dit naast de vele vrijwilligers die de jeugdafdeling van The Phantoms al kent, zo laat de Doesburgse volleybalvereniging vol trots weten.

 

Een aantal Doesburgse verenigingen, waaronder The Phantoms, hebben het afgelopen jaar de cursus ‘weven van meer vrijwilligers’ gevolgd. Naar aanleiding hiervan zijn de bestuursleden van The Phantoms bezig gegaan met het werven. De aftrap van de wervingsactie bestond uit een informatieavond voor de ouders van de jeugdleden.

 

Tijdens deze avond werd aangeven welke activiteiten The Phantoms allemaal organiseert voor haar jeugd: diverse toernooien, een kamp, Sinterklaas, Hanzefeesten, maar ook deelname aan regiotrainingen en Nederlands kampioenschappen, diverse acties om nieuwe materialen aan te schaffen. Ook werd aangegeven dat er ideeën zijn voor meer activiteiten, maar dat momenteel de menskracht nog mist.

 

Naar aanleiding van de presentatie, verzorgd door Annemieke Hordijk, bestuurslid Jeugdzaken, gaven zeven ouders zich ter plekke op ondersteuning bij een of meerdere van de activiteiten. The Phantoms dankt alle oude en nieuwe vrijwilligers voor hun bijdrage.