Sensire wijkzorg gaat haar diensten aanbieden in Doesburg. Dat laat het weten in een persverklaring. Het gaat hierbij volgens eigen zeggen om gespecialiseerde zorg zoals sondevoeding, wondzorg, palliatieve zorg en medicijnpompjes.

 

Al meer dan 60 jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Ook in de Liemers kan men nu gebruik maken van de thuiszorg van Sensire. In het nieuwe gebied, biedt Sensire naast verzorging en verpleging (thuiszorg) mogelijkheden om zo lang mogelijk thuis te kunnen  blijven wonen. Daarbij kan men onder meer denken aan personenalarmering en beeldzorg met behulp van een iPad.

 

Naast de inwoners van de Achterhoek kunnen nu ook mensen uit de gemeenten Duiven, Rijnwaarden, Westervoort, Doesburg en Zevenaar dag en nacht gebruik maken van de thuiszorg van Sensire. De aanleiding van de uitbreiding van thuiszorg richting de Liemers is dat er steeds meer vraag naar zorg vanuit deze regio komt.

 

Veel complexe verpleegkundige zorg kan Sensire bij mensen thuis uitvoeren, zo laat het weten. Men kan daarbij denken aan sondevoeding, wondzorg, palliatieve zorg en medicijnpompjes. Sensire heeft volgens eigen zeggen een speciaal team dat bevoegd en bekwaam is voor alle verpleegtechnische handelingen bij mensen thuis, zoals infusen en dialyse. Dat is zorg die men anders in het ziekenhuis zou ontvangen, maar waarvoor men bij Sensire gewoon thuis kan blijven wonen.

 

Voor elke vraag op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn kan men nu ook in de Liemers bij Sensire terecht. De wijkverpleegkundigen Jeanne Bosch en Diana Melgers laten weten graag bij mensen langs te komen voor een gratis persoonlijk advies. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0900-88 56 en via www.sensire.nl.