De Grote Doesburg777 Verwendag, die op 6 maart wordt gehouden, is nog op zoek naar vrijwilligers. De organisatie heeft in totaal 100 vrijwilligers nodig en roept inwoners van Doesburg op om deel te nemen aan deze bijzondere dag.

 

Momenteel worden vrijwilligers via workshops getraind om op 6 maart aan de slag te kunnen. De bedoeling is dan om mensen thuis te verwennen zoals verhalen vertellen, corsages maken, hapjes uitdelen of voetmassages geven.

 

Op 13 en 14 februari vinden er workshops plaats waar vrijwilligers zich voor kunnen aanmelden. De enige voorwaarde om deel te nemen aan een van deze workshops is om op 6 maart daadwerkelijk beschikbaar te zijn om mensen te verrassen tijdens de Grote Doesburg777 Verwendag.

 

Zowel op 13 als op 14 februari zijn er twee mogelijkheden; in de ochtend van 10.00 tot 12.45 uur, of in de middag van 14.30 tot 17.15 uur. De workshops worden gegeven op De Linie 4. Mensen die willen deelnemen, kunnen zich melden via vrijwilligersvacaturebank@buurtacademiedoesburg.nl of door te bellen naar 0313-712400.

 

‘Aan het eind van de dag op 6 maart worden alle deelnemende vrijwilligers uitgenodigd voor een bijzonder concert van het Ricciotti ensemble en een hapje en drankje in de Gasthuiskerk’, aldus Hannah Freud namens de organisatie.