Praktijk voor lichaam en geest Doesburg houdt vier thema-avonden waarin aandacht wordt besteed aan onze ‘zielskwaliteiten’ of te wel ‘deugden’. De eerste avond heeft plaats gevonden op maandag 26 augustus. Belangstellenden kunnen alsnog instromen.

 

Ieder mens heeft deze eigenschappen in zich, de ene deugd misschien meer ontwikkeld dan de ander. Maar niets staat vast. Door het creëren van bewustzijn (Mindfulness) en het in de praktijk brengen van je zielskwaliteiten, kun je steeds verder groeien.  Soms zijn we ons niet bewust van onze zielskwaliteiten en blijven ze diep verborgen. Om ze tot hun recht te laten komen, moeten we ze eerst aan het licht laten komen.

 

Elke avond staat er één specifieke deugd centraal. De yoga-oefeningen  en meditaties zijn hierop toegespitst. Hierdoor wordt je je bewust van wat er in je verborgen ligt. In plaats van naar je eigen en andermans gebreken te kijken, benadruk je wat goed en waardevol is.

 

De avonden zijn voor iedereen toegankelijk, kennis van Mindfulness of yoga is niet noodzakelijk.

 

Voor meer informatie: www.lichaamengeestdoesburg.nl. Bellen of mailen kan ook: Marga Zoethout tel. 06-559 28 426, margazoethout@chello.nl.