Gratis proefles Stepteam Doesburg en Bootcamp Doesburg

Stepteam Doesburg en Bootcamp Doesburg komen met een trainingsprogramma waarbij beide organisatie gaan samenwerken. Op dinsdagavond is er een steptraining en op donderdagavond verzorgt wereldkampioen schaatsen Renske Winters een buitentraining in Doesburg.

 

De combinatie tussen een steptraining op dinsdag en een bootcamp op donderdag is om duurtraining af te lossen met krachttraining, om zo de conditie te verbeteren.

 

Stepteam Doesburg stept nog op de dinsdagavond van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. Op de donderdag doen de steppers van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur mee met bootcamples van Renske Winters, wereldkampioen schaatsen bij de senioren en woonachtig in Doesburg.

 

‘Bootcampen is leuk en een mooie aanvulling op het steppen. Je gebruikt net even wat meer spieren en daardoor worden we nog fitter dan fit’, aldus Menanynke Hulshof-Schippers, voorzitter van Stepteam Doesburg.

1 reactie

  1. Joke van zijtveld

    Een combinatie van sporten waarin alle spiergroepen aan bod komen, terwijl je je conditie snel verbetert. Met leuke mensen sporten in en om je eigen stad! Kom ook meedoen: laagdrempelig in je eigen tempo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑