Voor de laatste keer wordt de extravagantendag van Filmhuis Doesburg gehouden. Het evenement vindt plaats op zondag 26 januari in Het Meulenhuus in Doesburg. Het gaat om de tiende en tevens laatste editie van deze speciale filmdag waarbij films over een bepaald thema worden gedraaid en er eten en drinken bij geserveerd wordt.

 

‘Met een lach en een traan presenteren de extravaganten van filmhuis Doesburg voor de laatste keer een mooi programma op zondag 26 januari’, laat Monique Wasterval namens de organisatie van deze bijzondere dag weten.

 

Het thema van dit jaar is ‘verras me maar’. Wasterval: ‘Ook bij de laatste extravagantendag willen we onze gasten trakteren en willen we niet verklappen welke films we gaan vertonen. Anders is de verrassing eraf en gaat iedereen thuis nieuwsgierig de trailers bekijken of de films wel leuk genoeg zijn’.

 

Wasterval: ‘We hopen dat ons knusse filmhuis warmte en vriendschap mag uitstralen. Er zullen die dag ongetwijfeld heel veel vrolijke momenten zijn waarop we ons beseffen dat we niet te diep moeten nadenken en het leven af en toe met een korreltje zout moeten nemen. En die traan, die zal vast na afloop over onze wang biggelen als iedereen huiswaarts gaat’.

 

De speciale filmdag op 26 januari begint om 13.00 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur. De zaal is open om 12.30 uur. De entree bedraagt  27,50 per persoon, dat is soep en een heerlijke maaltijd. Het adres van filmhuis Doesburg is Bergstraat 48 (Het Meulenhuus) in Doesburg. Opgeven kan bij Hans Mulié,  IJsselkade 40, 6981 LG Doesburg of per mail: hans.mulie@planet.nl.