Restaurant De Liefde in Doesburg is een actie gestart met Groupon.nl, een grote site waarop dagelijks kortingsdeals te sluiten zijn. De Liefde biedt een liefdesproeverij met twaalf gerechten voor twee personen aan tegen een korting van 59 procent. De tegoedbon is inmiddels door 44 personen aangeschaft.

 

Normaliter kost een liefdesproeverij voor twee personen 110 euro. Via de actie op Groupon.nl nu 44,99 euro. Een liefdesproeverij voor vier personen kost via Groupon.nl 84,99 euro, terwijl het een waarde vertegenwoordigt van 220 euro.

 

De liefdesproeverij bestaat uit een amuse, twee koude voorgerechten, een trio van soepjes, twee warme voorgerechten, twee warme gerechten inclusief garnituur en drie soorten dessert.

 

De Grouponaanbieding ging zondag 5 januari in. Binnen een etmaal zijn bijna 50 deals verkocht. Daarmee gaat de deal door. De aangekochte bonnen kunnen vanaf het moment van aankoop tot en met 30 april van woensdag tot en met zondag (met uitzondering van 14 februari en 26 april) worden gebruikt. In het weekend kan sprake zijn van beperkte beschikbaarheid. Met een aangekochte bon kan worden gereserveerd via de speciale website www.bookyourgroupon.com.

 

Groupon is een van oorsprong Amerikaanse marketingonderneming die elke dag een scherpe aanbieding doet in een bepaalde regio. De naam is een combinatie van group en coupon. Wanneer de aanbieding door een bepaald aantal mensen wordt aangeschaft, dan gaat de deal door.