The Baritone Summit in De Bonte Hond in Doesburg

Restaurant De Bonte Hond in Doesburg is donderdag 30 januari het toneel van The Baritone Summit, een jazzconcert met stukken uit het repertoire van de bekende trompettist Miles Davis. The Baritone Summit begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De toegang is gratis.

 

The Baritone Summer featuring Rik van den Bergh en Job Helmers, staat er op het affiche te lezen. Cool Dawn West Coast Jazz Tentet speelt stukken uit het repertoire van trompettist Miles Davis’ roemruchte ensembleproject ‘Birth of Cool’ en andere parels uit de West Coast Jazz van de jaren vijftig. Ze zijn net klaar met de opname van een nieuwe cd, ‘The Baritone Summit’.

 

Cool Dawn brengt een ode aan de composities van Miles Davis, Gerry Mulligan, Chet Baker en Tadd Dameron. Hun vorige cd, ‘Rebirth of the Cool Project’, was CD van de week bij radio 6 in 2012 en is te beluisteren op Spotify. ‘Het belooft op 30 januari een bijzondere avond in de Bonte Hond te worden, met jazz op niveau’, aldus Feyo Sickinghe, pianist en bandleider van Cool Dawn West Coast Jazz Tentet.

 

Bonte Hond

 

1 reactie

 1. robert duis

  @De Bonte Hond.

  Bravo Olga en Henry!

  Wederom een TOPPER (de groep: COOL DAWN in dit geval) naar Doesburg gehaald!
  Een ode aan MILES DAVIS met “toppers” uit o.a. het Metropole Orkest en dat alles
  dankzij – en door het Management van “DE BONTE HOND” – DOESBURG.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑