Tijdelijk gratis werken voor zzp’ers bij Hanzegilde in Doesburg

In de derde week van december biedt het Doesburgse Hanzegilde de mogelijkheid om gratis  kennis te maken met “flex-werken”. Het “flex-werken” is met name bedoeld voor zelfstandige ondernemers die af en toe een werkplek nodig hebben. Veel van deze ondernemers werken vanaf huis, wat natuurlijk handig en goedkoop is, maar vaak ook eenzaam.

 

Het Hanzegilde stelt haar ruimte aan de gasthuisstraat 8 ter beschikking aan dergelijke zelfstandige professionals die plek zoeken om klanten te ontvangen, collega’s te ontmoeten, kennis te verwerven, te werken en netwerken.

 

‘Er bleek een grote belangstelling te zijn om te werken op een plek met collega ZZP-ers’, aldus Ilse Schrijver, voorzitter van het Hanzegilde. ‘Professionals ervaren het als een groot voordeel om tijdens het werken onderling kennis en ervaringen uit te wisselen.’

 

Elke zelfstandig professional in Doesburg of uit de omgeving van Doesburg is welkom om te flexwerken. Voor slechts 100 euro excl. btw in de maand heeft de professional onbeperkt toegang tot een flexwerkplek. ‘Dit kan zo goedkoop, omdat het Hanzegilde geen winstoogmerk heeft. We hoeven slechts kostendekkend te zijn’, aldus Schrijver.

 

Om kennis te maken met het flexwerken kun je gratis gebruik maken van de faciliteiten aan de Gasthuisstraat 8 te Doesburg. Dit kan op maandag 16 december, dinsdag 17 december of donderdag 19 december van 9.00 en 17.00 uur. Schrijver: ‘Je moet je wel van te voren even aanmelden’.

 

Het Hanzegilde is een vereniging welke bestaat uit zelfstandige professionals en ondernemers die met elkaar een netwerk vormen. In dit netwerk wisselen de leden kennis uit door thema-avonden te houden, de hanzelunch elke eerste maandag van de maand, en de mogelijkheid om te flexwerken. Voor meer informatie of om je aan te melden voor een flexwerk dag kun je contact opnemen met Ilse Schrijver (ilse@hanze-gilde.nl).

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Beste Ilse Schrijver,
    Wens jullie veel succes met dit iniatief en hoop dat er wat moois uit gaat komen en jullie elkaar ook kunnen helpen en ondersteunen, samen sterker staan ook in het flexwerk en arbeidsplaats. Ideeën kunnen hier worden geboren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑