Toneelgroep De Warme Does speelt ‘Mist’ in Het Arsenaal

Toneelgroep De Warme Does uit Doesburg speelt in het laatste weekend van mei in de filmzaal van Het Arsenaal 1309 het spannende en komische stuk “Mist”. De uitvoering is op 27, 28 en 29 mei.

Een groepje mensen wacht op de aankomst van het vliegtuig uit New York. Aan boord zitten geliefden, familie en zakenpartners die hun dromen waar komen maken. Maar er hangt een vreselijke mist.

Kan het toestel wel landen? Of moet het uitwijken naar een ander vliegveld. Of misschien zelfs doorvliegen naar een ander land? Of nog erger?…
Terwijl de informatie mondjesmaat binnendruppelt, lopen spanning en emoties onder de wachtenden hoog op. Het gevolg is irritaties, verwijten, boosheid en ruzie. Maar uiteindelijk ook vriendschap.

De toegang voor deze toneelvoorstelling is gratis. Reserveren kan via warmedoes@gmail.com. De uitvoering op vrijdag 27 en zaterdag 28 begint om 20.00 uur en op zondag 29 mei om 14.00 uur. Plaats van handeling is Het Arsenaal in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

 1. Joost van Beek

  Beste Warme Does,

  Graag wil ik jullie bedanken voor een geweldige avond. Heb van iedere seconde genoten.
  Heel mooi gespeeld, mijn complimenten!

  Met vriendelijke groet,
  Joost v Beek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑