Zesde Hanze Boeken- en Kunstmarkt in Doesburg op 21 mei

Op zaterdag 21 mei tussen 10.00 – 17.00 uur houdt Stein Boeken uit Doesburg voor de zesde keer een Hanze Boeken- en Kunstmarkt in het mooie centrum van de Hanzestad Doesburg. Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe locatie namelijk de Roggestraat en Roggeplein/ Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat.

Deze sfeervolle locatie met zijn historische panden en gezellige terrassen is het perfecte decor voor de markt. Er zijn ruim veertig stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquariaat.

Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod. Er wordt geen entree geheven voor de markt.

Stein Boeken organiseert door heel Nederland bijzondere Boeken – en Kunstmarkten op mooie locaties onder ander op Kasteel Middachten in De Steeg op zondag 17 juli en op Kasteel Doorwerth op zondag 19 juni. Op 21 mei wordt ook in het centrum van Doesburg de Mosterd & Food dag georganiseerd. Twee mooie evenementen op 21 mei die een bezoek aan de Hanzestad Doesburg meer dan waard zijn.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

  1. Colet Jacobs

    Ik zou graag wat informatie willen ontvangen over de kunstmarkt op 21 mei a.s.
    Ik maak sierden en lampen van papier.
    Zijn er ook foto’s van de markt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑