Breedtesport Doesburg en jongerencentrum 0313 bieden basisschoolkinderen weer de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingscursussen van sportieve en creatieve organisaties. Om de start in te luiden wordt een tekenwedstrijd georganiseerd. Zes tekeningen zijn genomineerd. Vanaf vandaag kan er worden gestemd op de beste tekening.

 

De winnende tekening siert binnenkort het Sjors scholenboekje in Doesburg en wint een sportief feestje met de hele klas. Stemmen kan op www.sjorssportief.nl.

 

De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2013 – 2014 te fabriceren. Er zijn 384 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg en Jongerencentrum 0313.

 

Zes tekeningen zijn genomineerd. Vanaf 30 september 15.00 uur tot 7 oktober mag iedereen op de website www.sjorssportief.nl stemmen op één van de zes genomineerden. De tekening met de meeste stemmen komt op de voorkant van het schoolsportboekje en wint voor de hele klas een sportief feestje bij sportiefkinderfeestjes.nl

 

De 6 tekeningen zijn van:

Mila Nusselder (Ark Beinum)

Tessa Kelderman (De Wetelaar)

Melanie (Horizon Ooi)

Miriam (Horizon Stad)

Luuk (Ark Stad)

Jozua van Zijtveld (Anne Frank)