Toys for Boys event bij Only for Men in Doesburg

De nieuwe superstore ‘Mensperience’ van de Nederlandse herenmodeketen Only for Men, die recent in Doesburg werd geopend, zal maandelijks een inspirerend evenement organiseren in en rond de winkel. Het eerste evenement is Toys for Boys op 23 en 24 maart 2013, gevolgd door De Smaak van Doesburg op 27 en 28 april 2013.

 

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt, zo laat Only for Men in een persbericht weten. ‘Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘only for men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Van wellness tot reizen, van ambacht tot eten en van fashion tot auto’s: heel Doesburg wordt erbij betrokken’, aldus Frank Corbeek van Only for Men.

 

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart kan elke man zijn jongenshart ophalen tijdens het Toys for Boys weekend. In de winkel en op het buitenterrein is volop ruimte voor snelle auto’s en motoren (waaronder een originele Porsche Spider), en echte mannengadgets. Plus de nodige culinaire verrassingen, die het evenement compleet maken. Ook ‘kleine boys’ zijn van harte welkom. Speciaal voor hen zijn er leuke activiteiten georganiseerd.

 

Bij Mensperience, een superstore van 1350 m2, staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.

 

Met de nieuwe Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding. Alle geplande evenementen sluiten aan bij de kerngedachte van Mensperience: een totaalbeleving voor de moderne man.

Only for Men

 

1 reactie

  1. Stephan Groen

    Leuk dat ze dit soort evenementen organiseren. Zelf autoliefhebber dus ik kom zeker even kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑