De Mensperience Store in Doesburg houdt wederom het event Toys for Boys. Dit mannenevent vindt plaats op zaterdag 23 april en zondag 24 april in en rond de winkel aan de Barend Ubbinkweg 9 te Doesburg. Een weekend speciaal voor mannen met fantastische snelle auto’s, motoren, gadgets en meer.

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten met bijzondere Only for Men evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven.

Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Van games tot horloges en van fashion tot auto’s: heel Doesburg wordt erbij betrokken.

Op zaterdag 23 en zondag 24 april kan elke man zijn jongenshart ophalen tijdens het Toys for Boys weekend.

‘Wij mannen houden van snelheid, benzinedampen en motorgeluiden. Daarom hebben we tijdens Toys for Boys weer een prachtige verzameling auto’s op ons buitenterrein staan. Ook zijn er prachtige motoren aanwezig waar mannenharten sneller van gaan kloppen’, aldus Frank Corbeek storemanager Mensperience Store.

Corbeek vervolgt: ‘Tevens zijn er games voor jong en oud te spelen en zijn er nog veel meer mannengadgets te bewonderen. Op zondag is Tim Coronel aanwezig en gedurende het hele weekend zijn er verschillende Dakar voertuigen te bewonderen. Kien verzorgt een leuke activiteit waarbij de mannen met Powerturn wagentjes een parcours kunnen rijden. Ook kleinere boys zijn van harte welkom, voor hen hebben we leuke activiteiten georganiseerd die de jongens van de mannen zullen scheiden.’

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging hebben een bijdragen aan de unieke beleving.

Met de Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.