Dat wij Doesburgers de Doesburgse mosterd de lekkerste vinden, is logisch. Maar hoe denken anderen erover? Bijvoorbeeld de betere koks van Nederland? DoesburgDirect.nl gaat langs bij topkoks en laat ze proeven van onze Doesburgse mosterd.

In een nieuwe rubriek, de mosterdvlog, gaat hoofdredacteur Richard Kok langs bij de betere chefs van ons land om ze te laten proeven van Doesburgse mosterd.

In deze eerste aflevering zijn we afgedaald naar Venlo om daar chef-kok Eric Swaghoven van het met 1 Michelinster bekroonde restaurant Valuas te laten proeven van Doesburgse mosterd. Swaghoven is zichtbaar enthousiast over ons stadsproduct.

Met regelmaat zenden we een aflevering uit van de mosterdvlog. Volgende week komt de chef-kok van een roemrucht hotel in Den Haag aan het woord. Maar nu eerst Eric Swaghoven van Valuas in Venlo.


Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.