Tuinconcert met Barokensemble ’t Kabinet in Koepoortstraat

Doesburg krijgt een tuinconcert deze zomer. Op zondag 18 juli geven een aantal leden van het Barokensemble ’t Kabinet een concert in de privétuin van Koepoortstraat 42 in de binnenstad.

Het concert begint om 16.00 uur en een toegangskaart kost 20 euro. Per kaart gaat 2,50 euro naar de organisatie en 17,50 euro naar de musici, die door de coronamaatregelen maandenlang geen inkomsten hebben gehad.

Het Barokensemble ’t Kabinet bestaat uit Daniel Boothe (barokviool), Allison Smith (barokhobo), Maximiliano Segura-Sanchez (Barokcello) en David van Ooijen (Theorbe). Zij zullen een programma spelen met barokmuziek die geïnspireerd is op de natuur, getiteld “Music in the air”, met stukken van onder andere Heinrich Biber, John Playford en James Oswald.

Reserveren is noodzakelijk en uitsluitend mogelijk per mail via tuinconcertendoesburg@gmx.com. Een vaccinatiebewijs of een negatieve coronatest is verplicht. Er is een toilet in huis waarvan u gebruik kunt maken, en dat na ieder gebruik schoongemaakt zal worden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Sonja Veringa

    Hopelijk wordt het net zo’ n succes als verleden jaar.
    De achterbuurtjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑