Op zondagmiddag 3 april vinden er twee concerten plaats bij Podium Acanthus in Doesburg. Het programma van deze middag wordt verzorgd door de Liedklas van het ArtEZ Conservatorium te Zwolle. Het zal in zijn geheel bestaan uit Italiaanse Liederen van onder ander Rossini, Verdi, Respighi, Pizzetti en van de bekende liederencomponist Tosti. De concerten beginnen om 13.30 en om 15.00 uur. Elk concert duurt ongeveer 30 mintuten.

Nadat duo’s van zangers en pianisten van 16 tot en met 18 maart een intensieve masterclass hebben gevolgd met de Italiaanse gastdocent Massimo Cottica zullen 6 duo’s van de liedklas zich bij Podium Acanthus presenteren. De ArtEZ Liedklas staat onder leiding van de pianist Marien van Nieukerken.

Programma zondag 3 april 2016:

* Liederen van o.a. Rossini, Verdi, Respighi, Pizzetti en Tosti

Tijdens de concerten geen inloop. Inlichtingen bij: Podium Acanthus, Koepoortstraat 20, 6981 AS Doesburg.Telefoon:0313-484176. E-mail: podium@acanthus.demon.nl

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.