Rotaryclub Doesburg komt tijdens de komende Doesburg Binnenste Buiten met een nieuwe en dus tweede legpuzzel van Doesburg. De legpuzzel toont de Roggestraat en het pleintje en kost 9,95 euro per legpuzzel. De opbrengt komt ten goede van het goede doel.

 

Ook deze keer bestaat de puzzel uit 1000 stukjes en is de foto weer geheel belangeloos beschikbaar gesteld door de Doesburgse fotograaf Peter Bakker. Evenals de eerste legpuzzel zal de opbrengst worden aangewend voor de regionale voedselbank, waar Doesburg ook onder valt. De eerste legpuzzel is ook nog verkrijgbaar op de stand op DBB evenals een Doesburgse verjaardagskalender.

 

Van de eerste puzzel zijn inmiddels ruim 600 exemplaren verkocht en is ruim 3.000 euro gedoneerd aan de voedselbank. De puzzel is na DBB te koop bij Boek & Buro en de plaatselijke VVV. Woensdagochtend 9 juli zal de eerste puzzel tijdens de opening van DBB aan burgemeester Kees Luesink worden aangeboden.

 

‘Rotaryclub Doesburg hoopt dat u allen in grote getale langskomt bij onze stand aan het begin van de Roggestraat tegenover de oude entree van het Stadhuis’, aldus Jan Strating namens Rotaryclub Doesburg.