Op zaterdag 22 november organiseert het Does-burgerinitiatief ‘SOOSiaal’ het muziekevenement ‘789tig’. De eerste editie werd gehouden op 29 mei in Sporthal Beumerskamp en was volgens de organisatie een groot succes.

 

‘789tig’ staat voor muziek van de jaren 70,80 en 90. SOOSiaal kiest bewust voor deze muziekstromingen om meerdere generaties aan te spreken. Ditmaal wilt SOOSiaal de inwoners van Doesburg en Angerlo meer met elkaar verbinden. Angerlo en Doesburg zijn namelijk al heel lang met elkaar verweven, het is dan wel zo SOOSiaal om eens nader kennis te gaan maken met onze buren, zo laat de organisatie weten.

 

De tweede editie van 789tig zal dan ook in het hart van Angerlo worden gehouden en wel in het dorpshuis De Meent. ‘Wij hopen dan ook dat de Doesburgse bezoekers van editie 1 en de nieuwe aanwas, de gang onder het fietstunneltje door willen maken om samen met onze buren een geweldig feest neer te zetten’, aldus Ben Bouyelma namens de organisatie.

 

Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar bij Primera Doesburg en Garage Schel in Angerlo. De openingstijden zijn van 20.00 tot 01.00, en de minimumleeftijd is 21 jaar.

SOOSiaal 789tig v2 A3