Op woensdag 7 april vindt voor de tweede maal de informatieve zakenbijeenkomst Open Coffee plaats. Plaats van handeling is Gasthuis du Soleil aan de Gasthuisstraat 8. Het idee achter Open Coffee is een informatieve en ongedwongen bijeenkomst voor lokale ondernemers. Open Coffee Doesburg vindt iedere maand plaats. Vorige maand was de eerste bijeenkomst.

Op de website www.opencoffeedoesburg.nl staat te lezen dat de eerste editie door zo’n zeventig ondernemers is bezocht. Op de website staan de namen van de ondernemers vermeld die zich tot nu toe hebben aangemeld voor de tweede bijeenkomst.


Open Coffee is een snel aan populariteit winnend fenomeen. Het is ontstaan vanuit de behoefte van vele ondernemers om, naast de diverse online netwerken als LinkedIn, Twitter en Hyves, elkaar ook ‘live’ te ontmoeten en meer lokale ondernemerszin te creëren.


Open Coffee is gestart in Londen en heeft zich inmiddels verspreid over meer dan 83 landen over de hele wereld. In Nederland vinden er al in driehonderd plaatsen Open Coffee’s plaats.


Foto: Opencoffeedoesburg.nl