De Mensperience Store van Only for Men in Doesburg maakt zich klaar voor de tweede editie van Two Days of Denim op 29 en 30 oktober. Alles staat geheel in het teken van dit indigo blauwe stijlicoon, zo kun je je jeans laten repareren door de Denham Repair Service en komt Indigo People het proces van indigo verven laten zien.

Naast de grote jeansmerken die hun collectie komen promoten met diverse acties, is er ook ruimte voor lokale ondernemers. Zo doen de winkels DoorMode, Labels by Door en Kadoes weer mee aan de modeshow met hun damescollecties.

Hillenaar Optiek is tijdens dit evenement ook aanwezig met onder andere mooie merkzonnebrillen. Indigo People komt het proces van indigo verven laten zien, er is een wijnproeverij met blauwe wijn van Mangone wines en Passione Culinaria verzorgt Italiaanse hapjes en belegde broodjes vanuit het Mensperience Café.

Acties
Koop je tijdens het weekend een item van Scotch & Soda, dan maak je kans op een kleding set ter waarde van 250 euro van dit Amsterdamse merk. Diesel verloot een jeans naar keuze en ook Calvin Klein heeft een actie waarbij je, ook als dame, kans maakt op een Sculpted Jean uit de nieuwste collectie.

Denham is aanwezig met zijn Repair Service, waarmee kleine reparaties aan je jeans verholpen kunnen worden. Daarnaast kun je je nette schoenen laten customizen door Giorgio en is ook Pig & Hen weer aanwezig voor armbanden op maat.

De Mensperience Store aan de Barend Ubbinkweg 9 is op zaterdag 29 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur open en op zondag 30 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.