Alle bands zijn gecontracteerd. Tijdens de 2018-editie van Ubbink Doesburg Jazz zijn zaterdag 10 en zondag 11 november liefst 25 optredens gratis te bezoeken. Het programma is verdeeld over acht podia.

Met Ubbink als hoofdsponsor maakt het tweedaagse festival zich op voor de tweede editie. Zaterdag 10 en zondag 11 november zijn er 25 jazzconcerten op acht podia. Allemaal gratis toegankelijk.

Robert Duis
‘We borduren voort op het fundament dat is gelegd door cornettist en jazzlegende Robert Duis’, aldus de organisatie.

‘Met de ondersteuning van hoofdsponsor Ubbink zijn bands vastgelegd die een breed scala aan jazz en aanverwante muziekstijlen spelen.’

Klassiek en latin
Uiteenlopend van de klassieke stijl van Adrian Rollini tot de folkjazz van Bernard Brogue en van de latin van Guido Scope tot de originele Mulligan en Baker sounds van Jeru’s Bakery.

Soul en swing
Brand New Bag zoekt de grenzen op tussen soul, swing en jazz, de Underdogs spelen de ‘Bluest Blues’ en Hein de Jongs Triophone betovert elke toehoorder met zijn vibrafoon.

Alle optreden zijn zoals gezegd helemaal gratis. Voor het volledige programma kun je (ook) terecht op de website van Ubbink Doesburg Jazz.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Ubbink Doesburg Jazz 2018 programma