Unieke toneelproductie bij LOC17 in Doesburg

In Doesburg gaat op 14, 15 en 16 november november een unieke toneelproductie op een unieke plek gespeeld worden. Het betreft een avondvullend stuk van Haye van der Heyden, getiteld ‘Jaloezieën’.

De voorstelling wordt gespeeld door vier personen die ieder op hun eigen manier jaloers zijn en verlangens hebben.

De spelersgroep komt uit Bathmen en wordt geregisseerd door Leonard Beuger uit Zutphen. Dinie Jansen van keurslagerij de Worstepinne is één van de spelers en kaartjes zijn voor 12,50 euro per stuk te koop in de slagerij aan de Ooipoortstraat.

De voorstelling vindt plaats bij LOC17 aan de Turfhaven in de spiegeltent in de loods. Aanvang voorstelling 20.00 uur, u bent welkom vanaf 19.30 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

1 reactie

 1. Robert Duis

  Good to read / to see ….”Dat de Spiegeltent nu ook al als locatie voor voorstellingen gereed gemaakt is!”
  Neem dus aan dat de verwarming voor de komende wintermaanden ook onder controle is?
  Zoals ondergetekende de Directie van deze mooie plek al heeft laten weten,
  zijn wij druk bezig te onderzoeken of de Spiegeltent mogelijk de “VENUE” zou kunnen worden van de nieuw op te richten “JAZZCLUB DOESBURG”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑