Stadshotel Doesburg zet focus op wildvlees

Stadshotel Doesburg heeft zich aangesloten bij het initiatief ‘Wild eten in de Achterhoek’. Het Doesburgse horecabedrijf is daarmee tot en met januari in de ban van wildvlees.

De Achterhoek profileert zich de laatste jaren steeds nadrukkelijker als dé wildregio van Nederland. Het initiatief ‘Wild eten in de Achterhoek’ telt dit jaar 28 aangesloten restaurants, waaronder Stadshotel Doesburg.

Deze restaurants schenken extra aandacht aan wildvlees en bieden dit vaak aan in speciale menu’s en arrangementen. Ook wordt daarbij aandacht besteed aan bijpassende dranken zoals bieren en wijnen.

Stadshotel Doesburg biedt onder andere een tweedaags wildarrangement en een driedaags wildarrangement aan. Daarbij worden gasten ontvangen met een feestelijk welkomstdrankje, genieten ze van een meergangen wilddiner en kunnen ze blijven slapen. Inbegrepen is ook een compleet verzorgd ontbijtbuffet en gratis parkeren in de afgesloten parkeergarage.

Het wildmenu bestaat momenteel uit een voorgerecht van gedroogde ham van wild zwijn met cranberrycompote, aardappelsalade, eendenleverkrullen en truffelmayonaise. Het tussengerecht is een wildbouillon met paddenstoelen, bosui en wortel. Als hoofdgerecht staat op de kaart hertenbiefstuk met een ragout van hert, rodekool, spruiten en een hibiscus-jus. Het nagerecht is sticky toffee-pudding met tonkabonen-ijs.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

2 reacties

 1. Schilderman

  Ik kan hier heel veel over zeggen maar doe dat toch maar niet

 2. Robert Duis

  Schilderman => Mevrouw of Mijnheer?

  Dank voor Uw interessante reactie!
  Op deze wijze draagt U echt bij tot boeiende discussies
  op deze mooie http://www.doesburgdirect.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑