VACATURE IN DOESBURG – Restaurant De Kade in Doesburg, onderdeel van Stadshotel Doesburg en gelegen aan de kade bij de IJssel, zoekt een zelfstandig werkend kok met smaak en creativiteit. Een kok die kan plannen en organiseren, en het hoofd koel houdt bij piekmomenten.

De familie Smeltink is al bijna 6 jaar eigenaar van het Stadshotel Doesburg en Restaurant De Kade in Doesburg. In de ochtend ontvangen we zo’n 50 ontbijtgasten. We verzorgen voor zo´n 100 gasten de lunch en ´s avonds voor rond de 70 gasten een mooi diner. Bijna alles dat er in de ruime moderne keuken wordt bereid, maken we zelf en is altijd vers.

We hebben een compacte en overzichtelijke menukaart die bijna iedere twee maanden wisselt. We werken met het digitale systeem Horeko. Hierin worden recepturen opgeslagen en zo wordt de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd. Verder zorgt het systeem voor een goede borging van onze keukenhygiëne en het wordt gebruikt voor het rooster en de urenregistratie van medewerkers.

De keukenbrigade staat onder leiding van chef-kok Ed Strick en souschef Matthieu Arnoldus. De collega’s van de bediening staan onder leiding van Irene en Joost Smeltink. Voor alle zaken in het hotel is Rian Smeltink eindverantwoordelijk en zij is voor de medewerkers het eerste aanspreekpunt voor alle personele zaken. We vinden een prettige werkomgeving en een goede werksfeer belangrijk en hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers.

Waar zijn we naar op zoek?
We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok om ons keukenteam weer compleet te maken. We hopen die voor een langere tijd aan ons te kunnen binden. Ben jij die kok met smaak en creativiteit, kun je plannen en organiseren en houd je ook bij piekmomenten het hoofd koel? Heb je jouw papieren en diploma’s op orde? Werk je netjes en ben je prettig in omgang…..? Wij komen graag met je in contact! Je kunt een email met je motivatie en cv richten aan Rian Smeltink via rian@stadshoteldoesburg.nl.